返回列表 回復 發帖
我係到搵緊d搬屋公司格緊價, 搬屋真係超煩...
viviv-321 發表於 2010-5-18 14:36
係呀....遲d到我喇....到時麻煩你俾d搬屋公司資料我...吾該!
kiki,

我問過來緊9月返嘅幼稚園, 都唔被報, 話要留被d依家讀緊嘅學生喎,
你甘好, 可以搵到, 唔駛煩暑假, 驚佢地無所事事!
你又衝呀....  祝你快D賺多D......
all,
我又衝入去喇....
入左八十二@2.72,四四九@4.9.......
Giann 發表於 2010-5-18 15:00
all,
我又衝入去喇....
入左八十二@2.72,四四九@4.9.......
Giann 發表於 2010-5-18 15:00
果然夠勇, 又做快閃皇后
係呀....遲d到我喇....到時麻煩你俾d搬屋公司資料我...吾該!
Giann 發表於 2010-5-18 15:02
ok, no problem!
走啦,BYE
follow 發表於 2010-5-18 14:53
byebye follow.....
呢度睇post好辛苦.....投降...
你問下附近果D幼稚園啦﹐ 好多都有﹐ 不過吾係間間都比其他學校學生報架﹐ 我仔果間就淨係for 自己學生﹐ 但$3300﹐ 所以無報。  本來想報YWCA﹐ 但已經full左.  後尾尋日傾開﹐ 我都吾記得邊個sis話我知其他幼稚園會有﹐ 所以我就搵左我公司附近果D﹐ 得呢間有....

你再試下啦....
kiki,

我問過來緊9月返嘅幼稚園, 都唔被報, 話要留被d依家讀緊嘅學生喎,
你甘好, 可以搵到, 唔駛煩暑假, 驚佢地無所事事!
viviv-321 發表於 2010-5-18 15:03
係呀﹐ D post成日都吾知去到邊...
呢度睇post好辛苦.....投降...
Giann 發表於 2010-5-18 15:06
HI